skip to Main Content

Кои са младите надежди на Лозенец?

Скъпи лозенчани,
През 2012 г. 2013 г. ви представихме книгите „Лозенец – зелената перла на София” и „Лозенец – Бележити личности”. Това е крайният продукт от двата успешно реализирани проекта на район „Лозенец” по Програма „Европа” на Столична община в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска Столица на културата 2019 г.

В продължение на нашата инициатива започнахме работа по третото издание, с което ще кандидатстваме по Програма „Европа” отново тази година.

С амбицията да свържем минало, настояще и бъдеще имаме желание, в новото издание, да представим и проследим развитието на младите надежди на район „Лозенец”.
Всеки от нас, жителите на район „Лозенец”, познава поне по един уникален, млад човек, който се отличава със своите постижения в областта на науката, изкуството или спорта.
СЕГА вие можете да подкрепите и насърчите тези таланти, като помогнете техните постижения да достигнат до повече хора.
Разкажете ни за вашето дете, вашият съсед, приятел или съученик и за неговите специални умения и постижения на talantite@lozenets.eu и му осигурете място на страниците на новата ни книга.
Станете част от проекта на район „Лозенец” и приносител на „добра новина”. Нека заедно, за пореден път си покажем, че лозенчани има с какво да се гордеят!

 

Регламент на предложенията за участие:

1. Предложените млади таланти да са родени след 1990 г.;

2. Да живеят, учат или творят на територията на район „Лозенец”;

3. Да бъдат записани за участие с тяхно (и на родителите ако са под 16 г.) съгласие;

4. Предложенията да бъдат изпратени до 01.04.2014 г.

Back To Top